"Balder" er en flott og meget rolig hannhund. Han er en trygg, sosial og staut kar! Han har flyttet til Siri med familie på Nesodden.

Ulla - "Lilleposh" - er kullets muntrasjonsråd, men likevel en fornuftig jente. Hun er trygg, sosial og bare herlig! Hun har flyttet til Mona i Sandefjord.

"Bali" har reist til Anita Sandqvist i Finland. Der har han fått selskap av flere flotte whippetgutter. Bali (Hr. Huus) er en utrolig harmonisk og flott hannhund og det gleder oss at Anita setter pris på hans kvaliteter.

"Boletta" er nå omdøpt til "Muusa" og har reist til Mari i Finland. Helt fra første dag har Mari vært svak for henne og det er ingen tvil om at hun får en flott tispe! Vi ønsker henne lykke til i whippetflokken på kennel Besties.

"Barnum" reiste i slutten av april til Solveig i Oslo. Han er en helt herlig gutt som vi håper vil spre mye glede. Nå heter han Jaco.

"Kongen". Noen ganger er det bare noe helt udefinerbart som treffer en midt i hjerterota fra første stund. Navnet fikk han etter et par dager og jeg har egentlig lurt på hvorfor, eller ...? Han blir boende enn så lenge!

Så var det lille "Spooky" som med sin utrolige sjarm og ynde bare har vært fast bestemt på å bli boende her! Hun har sjelden tid til å stå pent på bordet, men er full av flotte detaljer.