Sunn, sporty, lettstelt, renslig, snill, vennlig, klok, lettlært, sjarmerende, vakker, fargerik, sengevarmer, sofakoser, atletisk, aerodynamisk, linjevakker, glad, robust, tilpasningsdyktig, morsom, hengiven følgesvenn, full av overraskelser, hundeverdenens Ferrari ....Listen med superlativer er lang og forklarer hvorfor vi i over 30 år har holdt oss til nettopp WHIPPET 

Vårt viktigste mål er å avle hyggelige familiehunder, men en hyggelig familiehund skal også være så korrekt som mulig i henhold til rasestandarden. 

Link til standarden finner du her:

 http://myndeklubben.no/div-pdf/whippet-standard.pdf

Vi avler kun på individer av høy kvalitet og det ligger nøye planlegging bak hvert enkelt kull. Etter mange år med rasen har vi tilegnet oss stor kunnskap om dens utvikling og historikk. For oss er dette en lidenskapelig hobby som vi har utrolig mye glede av!

Hunder fra oss har hevdet seg i toppen på utstilling, lure coursing, sporprøver og gjort det godt innen agility. Takk til alle våre flinke og seriøse valpekjøpere!

😀

Whippet går for å være en grei rase å håndtere og en fin førstegangshund. Men i likhet med alle andre raser trenger den allminnelig oppdragelse, grenser, kjærlighet, nok mosjon og trening for å fungere optimalt. Vi har erfart at det er individuelle forskjeller fra hund til hund og alle har sin egen personlighet. Felles for alle whippeter er at de elsker å være sammen med menneskene sine. De er svært tilpasningsdyktige og kan være med på alt.

Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer om rasen generelt eller våre hunder og planer framover.

Vi elsker turer i fjellet året rundt!

Vi elsker turer i fjellet året rundt!

Lilly, Posha, Pontus og Misty.

Lilly, Posha, Pontus og Misty.

Misty og Posha i fri flyt - et vakkert syn!

Misty og Posha i fri flyt - et vakkert syn!

Stolte? Ja!  Posha viser sine eksteriørmessige fortrinn i utstillingsringen. Allsidig trening og et aktivt liv gir resultater!

Stolte? Ja! Posha viser sine eksteriørmessige fortrinn i utstillingsringen. Allsidig trening og et aktivt liv gir resultater!

Del denne siden